top of page

Surudoula 

Surudoulana autan sinua vahvistamaan ja ylläpitämään hyvää surua. Surua ja suremista ei tarvitse pelätä - hyvä suru kannattelee. Surusta ei voi eikä tarvitse parantua vaan hyvästä surusta voi tulla tärkeä osa loppuelämääsi. Sureminen on tärkeää ja arvokasta.

Tuonen lehto, öinen lehto!
   Siell’ on hieno hietakehto,
   Sinnepä lapseni saatan.

(Aleksis Kiven runosta Sydämeni laulu)

Sinulle, joka olet kokenut tai kokemassa menetyksen

Jos vierailet tällä sivulla menetettyäsi lapsesi tai joutuessasi miettimään lapsestasi luopumista, olen syvästi pahoillani menetyksestäsi.  Tarjoan synnytys- ja surudoulan palveluita. Kanssani voi jakaa kaikenlaisia tunteita ja autan sinua vahvistamaan hyvää surua ja luottamaan siihen, että hyvä suru kannattelee. 

Surudoulaus 70 €/tunti (sis. alv 24 %) tai erikseen sovitusti pakettihinta tilanteen mukaan, katso myös hinnastostani  synnytysdoulaushinnat. räätälöin mielelläni tuen ja paketin juuri sinun ja perheesi tarpeiden mukaan.

Toivoa voi kokea lohduttomissakin tilanteissa edes pieninä hetkinä. Tuen sinua riippumatta siitä, millainen on elämänkatsomuksesi tai uskomuksesi tuonpuoleiseen, koetko toivoa tai etsitkö lohtua. Kunnioitan arvojasi ja toiveitasi. Surua ja suremista ei tarvitse pelätä. Kuolemansurua ei voi lohduttaa pois - suru on läsnä kaikkialla. Sureminen on tärkeää ja voimme yhdessä pohtia, mikä on sinulle paras tapa kokea hyvää surua. 

Doulana voin olla sinun ja perheesi tukena esimerkiksi:

- vainajan hyvästelyhetkissä

- vauvan saattohoidossa 

- kohtukuolleen vauvan synnytyksessä

- raskaudenkeskeytyksessä

- keskenmenon kohdatessa (tukea kotiin ja/tai sairaalaan)

- sairaan vauvan odotuksessa

- vauvan menetyksen kohdatessa 

Keskustellaan ja sovitaan tuesta etukäteen, ole minuun yhteydessä sähköpostilla, voit pyytää minua myös soittamaan sinulle. Lämpöisiä halauksia toivottaen Milla.

bottom of page